Arrangementen

Maastricht van ouds bekend om de vele typische soorten cafés met verschillende stijlen en inrichting.

En dat kunt u zelf ervaren bij de Brandslang cafés. Een groep cafés in de oude binnenstad van Maastricht. In elke aangesloten café ligt een folder en een vragenlijst, waarmee u op eigen gelegenheid langs alle kroegen gaat, per café moet een vraag beantwoord worden: de Brandslang Proeftocht. Hieraan zijn geen kosten verbonden, u kunt onderweg stoppen en drinken wat u wenst met de groep. Uiteraard kunt u ook een ander concept kiezen.

De 15 cafés heten u van harte welkom voor een “Naat en Druug” arrangement.

Met een VVV local op pad, stadswandeling maken en onderweg 2 of meer stops inbouwen in een gezellig Brand café. De kosten voor de gids bedragen € 58,- per uur. Ons advies is om hier minimaal 2 uur voor uit te trekken. Vooraf kunnen we uw groep aanmelden in 2 of meer cafés:

  • 1 Brand Speciaal bier met hapje = per café € 7,-
  • 2 Brand Speciaal bier met hapje = per café € 10,50

Groep aanmelden

Naat & Druug Arragement op eigen gelegenheid

U kunt het Naat & Druug Arrangement ook zonder VVV gids reserveren. Neemt u wel eerst contact met VVV Maastricht for Groups & Events (tel.: 043-3506262 of e-mail: info@groups-events.nl) op zodat wij de te bezoeken zaken voor u vast kunnen leggen! U weet dan van te voren hoe laat u waar verwacht wordt. Er doen 16 cafés mee, dus is altijd, elke dag en op elk tijdstip mogelijk. Het gaat hier om staande arrangementen, dus geen zitplaatsen. Voor een reservering hebben wij volledige adresgegevens nodig, een telefoonnummer of mobiel nummer en het is leuk voor de gids om te weten wat voor een gezelschap het is.

U betaalt de kosten vooraf, via de VVV. Extra bestellingen ter plekke dient u zelf af te rekenen. De gratis Brandslang brochure is verkrijgbaar in de winkel van de VVV Maastricht, Kleine Staat 1. Voor reserveringen en meer informatie kunt u contact op nemen met VVV Maastricht for Groups & Events: telefoon 043-3506262, e-mail info@groups-events.nl.

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is pas definitief als deze is bevestigd door ons.

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden